Shop

Accept af brugsbetingelser

labelliquor ivs
alsion 2
6400
TLF: 51540255
CVR: 39951584

Læs venligst brugsbetingelserne grundigt. Disse brugsbetingelser er gældende for din adgang til og brug af denne side. Ved at besøge og bruge denne side accepterer du disse brugsbetingelser og andre retningslinjer, restriktioner eller regler, der kan være opslået i forbindelse med særlige sektioner eller services på denne side. Alle disse ekstra retningslinjer, restriktioner og regler betragtes hermed som inkluderet i disse brugesbetingelser. labelliquor reserverer sig retten til at ændre denne side og disse brugsbetingelser på et hvilket som helst tidspunkt med eller uden forudgående varsel herom. Du bør gennemlæse disse brugsbetingelser hver kan du besøger denne side.

Du accepterer også, at vi kan fremsætte alle lovlige kommunikationer og nyheder til dig elektronisk ved enten at sætte dem på vores hjemmeside, eller ved at sende dem til dig via e-mail på den e-mailadresse, som du oplyste da du tilmeldte dig på vores hjemmeside. Du kan trække din accept på modtagelse af elektroniske kommunikationer fra os tilbage ved at kontakte kundeservice. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du trækker din accept på at modtage elektroniske kommunikationer fra os tilbage, bør du ophøre brugen af din konto på vores hjemmeside.

Copyright-beskyttede materialer til begrænset brug

Denne hjemmeside indeholder grafik, fotografier, billeder, dokumentlayouts, illustrationer, tekst, skrifttyper, musik, softwareværktøjer og andre informationer (herefter benævnt ”Indhold”). Denne hjemmeside og alt dens indhold er ophavsretligt beskyttet ejendom som tilhører ”labelliquor”. Alle rettigheder på denne hjemmeside og til dens indhold er forbeholdt på verdensplan. Det er strengt forbudt at opbevare, kopiere, distribuere, offentliggøre, eller bruge nogen del af indholdet, undtagen som udtrykkeligt tilladt i disse Vilkår for brug. labelliquor forbeholder sig retten til at tilføje, slette eller ændre en hvilken som helst del af indholdet på et hvilket som helst tidspunkt og uden forudgående varsel herom. Eventuelle ændringer af indhold, foretaget af dig eller af labelliquor , forbliver labelliquor og dets licensgiveres ejendom. Logodesignværktøjet tilgængeligt på denne side bruger et begrænset antal elementer, inklusive ikoner, skrifttyper, farveskemaer og designeffekter. LABELLIQUOR forbeholder sig retten til at bruge alle disse elementer, og gøre disse tilgængelige til brug af andre parter i fremtiden. Du opnår ingen rettigheder eller patentkrav på nogle af de individuelle logodesignelementer via din kreation af et logodesign og / eller ved inkorporation af logodesignet på et eller flere produkter. Andre labelliquor kunder kan bruge designværktøjet til at lave logoer, som har lignende eller identiske kombinationer af disse elementer, og labelliquor garanterer ikke at dit logo ikke vil være tilsvarende andre logoer designet og brugt af andre personer eller selskaber. labelliquor giver ingen garanti af nogen art om at logodesigns, som er lavet via designværktøjet, ikke krænker eller kan være subjekt for et krav på krænkelse af varemærker, som ejes af andre parter. Det er ene og alene dit ansvar at få rådgivning fra en advokat angående hvad enten logodesignet er lovligt tilgængeligt for din brug og ikke krænker en anden parts rettigheder.

Betaling

labelliquor ivs modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

labelliquor ivs benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

labelliquor ivs’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 10-15 hverdage.

labelliquor ivs afsender varer med følgende: GLS – Privat, PostNord – Privat, DAO – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.


Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.


Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er specialfremstillede produkter. Derudover gælder reklamationsret ikke ved fødevare/drikkevare jævnfør dansk lovgivning.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til labelliquor ivs at vurdere varens stand.

Brug af siden

Du har tilladelse til at se og få adgang til samt bruge denne side og dens indhold til det ene formål at klargøre, evaluere, og bestille produkter eller services via labelliquor (heri benævnt som “Produkter”). Andre typer download, retentioner, brugsformål, publikationer eller distribueringer af en hvilken som helst del af indholdet er ikke autoriseret eller tilladt. Anskaffelse af produkter fra labelliquor giver dig ikke ret til at bruge nogle dele af indholdet bortset fra det færdige produkt, som det blev leveret fra labelliquor. Du indvilliger i at bruge siden på en ansvarsfuld måde, som er i overensstemmelse med disse Brugsbetingelser og med dine lokale love og bestemmelser, inklusive eksport og import reguleringer. Uden begrænsninger, må ingen del af indholdet bruges som et varemærke eller servicemærke, ej heller til pornografisk brug eller til formål der er i strid med loven, eller til bagvaskelse af personer, eller til at krænke en persons privatlivs rettigheder, til at bryde copyright-rettigheder, varemærke navne, varemærker, servicemærker eller andre intellektuelle ejendomme ejet af en hvilken som helst person eller selskab. Du bekræfter, at du ikke vil bruge siden til at producere produkter, som er anstødelige, ulovlige, krænkende, ærekrænkende, truende, skadelige, ondskabsfulde eller på anden måde anstødelige. labelliquor har ret til at afslutte deres serviceydelser til kunder, som bruger labelliquor til at beskæftige sig med uønskede aktiviteter.Du er eneansvarlig for din brug af indhold i kombination med andre billeder, grafik, tekst eller andre materialer du bruger i dine produkter. Du accepterer at du ikke må anvende tekst, billeder, design, varemærker, service mærke eller andre ophavsretligt beskyttede værker af en tredjepart i dine produkter, medmindre du har fået tilladelse fra ejerne. Du garanterer at dine produkter ikke krænker rettigheder som tilhører en tredjepart, herunder ophavsret, ret til reklame samt til beskyttelse af personlig oplysninger, og at de ikke injurierer eller bagvaske nogen tredjepart, samt at du har alle de nødvendige rettigheder eller tilladelser til at anvende tredjepartsmaterialet i dine produkter, herunder tredjepartsmateriale som er tilgængeligt gennem en tredjepartdesignservice som kan tilgås via hjemmesiden. Ved at foretage en bestilling på denne hjemmeside garanterer du at du har den nødvendige tilladelse, rettighed og myndighed til at foretage bestillingen, og du tillader at labelliquor producerer varerne på dine vegne. Du giver labelliquor ret til at kopiere, modificere, oprette afledte materiale og vektorisere uploadet indhold (dvs. indhold du har uploadet) med henblik på at ekspedere din bestilling. Desuden garanterer du at du har tilstrækkelige rettigheder til at tillade labelliquor at kopiere, modificere, oprette afledte materiale og vektorisere uploadet indhold med henblik på at ekspedere din bestilling.

Du må ikke bruge denne hjemmeside til at sende eller bruge e-kort på en måde som på nogen måde kan klassificeres som spam eller uopfordrede e-mails. Du må ikke anvende scripting eller andre programmer til at automatisere oprettelse og / eller fremsendelse af e-kort. labelliquor forbeholder sig ret til, efter eget skøn, til enhver tid og uden forudgående varsel, at begrænse antallet af modtagere som du kan sende et e-kort til og / eller begrænse antallet af e-kort du kan sende. Du indvilliger i at du er ansvarlig for beskyttelsen af din adgangskode og for at kontrollere adgangen til din registrerede konto. Du indvilliger i, at du er den eneste ansvarlige for alle bestilte ordre og andre handlinger, som udføres via din registrerede konto og eller som gæst.

Overførsel af ejerskab

Kunden accepterer, at leveringsvilkårene for alle print produkter er FOB (’free on board’) levering, og at ejerskabet overføres til kunden ved forsendelsens start. Dette betyder, at risikoen for tab eller adkomst til en sådan vare overføres til dig ved vores levering til fragtmanden. For ethvert produkt, der skal leveres til kunden i elektronisk format, accepterer kunden at leveringen af et sådan produkt anses for at have fundet sted enten (a) ved tidspunktet for overførslen af produktet via e-mail eller ved anden elektronisk kommunikation adresseret til kunden, eller (b) ved tidspunktet for udsendelse af en notifikation til kunden om at produktet er tilgængeligt via download fra vores side.

Erstatning

Du indvilliger i, at erstatte og forsvare labelliquor og alle parter fra hvem labelliquor har autoriseret indholdet, og deres direktører, tjenestemænd og ansatte, imod alle anmeldelser, hæftelser, erstatningsansvar, sagsomkostninger og udgifter, inklusive rimelige retslige gebyrer og udgifter, som opstår på grund af eller i forbindelse med (i) din krænkelse af disse brugsbetingelser eller (ii) ethvert søgsmål, anmeldelse, eller krav som opstår på baggrund af eller i forbindelse med tekst, fotografier, billeder, grafik eller andet materiale, som du inkorporerede på produkter, som var ikke en del af standard indholdet på denne side.

Garantibetingelser

SIDEN OG DENS INDHOLD ER LEVERET SOM ”DEN ER” UDEN NOGEN FORM FOR GARANTI, HVERKEN FORMULERET ELLER ANTYDET, INKLUSIVE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, GARANTIER PÅ SALGBARHED, EGENETHED TIL ET SÆRLIGT FORMÅL, ELLER IKKE-KRÆNKELSE. DU GODTAGER AT FUNKTIONEN AF DENNE SIDE MÅSKE IKKE ER UAFBRUDT ELLER FEJLFRI. REFERENCER OG LINKS TIL PRODUKTER ELLER SERVICES HOS SELVSTÆNDIGE FIRMAER KAN VÆRE TILSTEDE PÅ SIDEN. DISSE REFERENCER OG LINKS ER TILGÆNGELIGE SOM ”DE ER” UDEN NOGEN FORM FOR GARANTI, HVERKEN FORMULERET ELLER ANTYDET.LABELLIQUORs tilfredshedsgaranti dækker i 10 år, efter at du har købt varen. Hvis du vil have pengene tilbage, afhænger det bl.a. af din bank, præcis hvor lang tid det tager at overføre dine penge. I de fleste tilfælde, skulle du modtage pengene inden for 30 dage. Visse omstændigheder ligger uden for labelliquors kontrol og dækkes ikke af tilfredshedsgarantien. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for: Fejl i stavning, tegnsætning eller grammatik lavet af kunden, dårlig kvalitet eller lav opløsning på uploadede billeder, designfejl foretaget af kunden under tilblivelsen af dokumentet, fejl i brugervalgte indstillinger såsom valg af overflade, antal eller produkttype samt skader på varerne som er opstået, efter at kunden har modtaget dem.Tjek forhåndsvisningen af dine designs nøje og ret eventuelle fejl inden du afsender din bestilling. labelliquor tjekker ikke dokumenter lavet af kunder, før de ekspederes.

Ansvarsbegrænsning

UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER KAN LABELLIQUOR ELLER DENNES LICENSGIVERE, LEVERANDØRER ELLER FORHANDLERE, DERES TJENESTEMÆND, DIREKTØRER, ANSATTE ELLER AGENTER DRAGES DIREKTE ELLER INDIREKTE TIL ANSVAR FOR SKADER ELLER TAB, ELLER EFTERFØLGENDE BESKADDIGELSE AF EN HVILKEN SOM HELST ART, ELLER FOR ØDELÆGGES MED MEDFØLGENDE TAB AF DATA ELLER PROFIT, LIGEGYLDIGT OM LABELLIQUOR ER BLEVET GJORT OPMÆRKSOM PÅ MULIGHEDEN FOR BESKADIGELSE PÅ GRUND AF ELLER I FORBINDELSE MED BRUGEN ELLER PRÆSTATIONSEVNEN PÅ SIDEN ELLER PÅ GRUND AF ET USUCCESFULDT FORSØG PÅ AT LEVERE SERVICER ELLER PRODUKTER, SOM DU BESTILTE FRA LABELLIQUOR ELLER FRA LABELLIQUORS AFFILIATES, INKLUSIVE, UDEN BEGRÆNSNING, BESKADIGELSER DER STAMMER FRA FEJL, UDELADELSER, VIRUS, FORSINKELSER, ELLER SERVICEAFBRYDELSER. UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER KAN LABELLIQUOR DRAGES TIL ANSVAR ELLER HÆFTES FOR BESKADIGELSER ELLER KONSEKVENSER, SOM OPSTÅR VED ELLER I FORBINDELSE MED DIN UKORREKTE BRUG ELLER UAUTORISEREDE BRUG AF DENNE SIDE ELLER DENS INDHOLD.

Side feedback

Enhver kommentar, forslag, tilbud eller andet feedback (samlet kaldet “Feedback information”) givet til labelliquor i forbindelse med driften eller indholdet af denne side, skal gives fra afsenderen til labelliquor på en ikke konfidentiel basis. Alle kommentarer, forslag og anden information betragtes som labelliquors ejendom, og kan efterfølgende benyttes af labelliquor . Ved at give information eller forslag til labelliquor accepterer du, at du gratis overdrager alle rettigheder for denne information, inklusive alle copyrights og andre intellektuelle rettigheder, som du måtte besidde. Du accepterer, at labelliquor frit kan benytte denne information uden nogle former for restriktioner.

Gældende lov og tvister

Opstår der i anledning af leverancen tvivl om varens kontraktmæssighed m.v. er det vor ret at vælge, om tvisten skal afgøres ved voldgift eller ved de ordinære domstole.
Skal sagen føres ved domstolene, skal sagen anlægges ved vort hovedkontors værneting uden hensyn til, hvor køber bor eller opholder sig. Hvis sagen skal afgøres ved voldgift, etableres voldgiftsretten efter reglerne i “Almindelige Betingelser For Arbejder og Leverancer 1992” §47. Syn og skøn etableres efter reglerne “Almindelige Betingelser for Arbejder og Leverancer 1992” §45. Herudover af AB 92 ikke vedtaget vore leverancer.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Klager over produkter kan sendes til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: m.yeoman@labelliquor.com samt hjemmesiden du har købt varen på.